De här är så goda och smälter i munnen. Och de går snabbt att göra. Inspirationen kommer härifrån.

These are so good and melt in your mouth. And they are quick to make. The inspiration for these comes from here.


Raw Nut Butter Raspberry Bites

chocolate
1 dl (1/2 cup) raw cacao powder
1 dl (1/2 cup) raw coconut oil, liquid
0,5 dl (1/4 cup) raw agave nectar
a pinch of sea salt

almond- or peanut butter
fresh / frozen raspberries

mini sized foil cups

To make the chocolate, whisk together all ingredients until smooth. Fill foil cups 1/3 full with chocolate. Set in the freezer until hard, about 10 minutes. Then place about 1 tsp of nut butter into the center of each and press one raspberry into it, then spoon chocolate over to cover. Set in the freezer for about 15 minutes. Store in the fridge.


Raw Nötsmör Hallonbitar

choklad
1 dl kakaopulver
1 dl kokosolja, smält
0,5 dl agave
en nypa havssalt

mandel- eller jordnötssmör
färska / frysta hallon

mini storlek aluminiumformar

Gör chokladen genom att blanda ihop alla ingredienser. Fyll folieformarna 1/3 med choklad. Ställ i frysen tills de stelnat, ca 10 minuter. Placera sedan ca 1 tsk nötsmör i mitten av varje och tryck ett hallon i varje. Skeda mer choklad över för att täcka fyllningen. Ställ i frysen i ca 15 minuter. Förvara i kylskåp.