To make porridge of quinoa is delicious and filling and I like the consistency of the porridge. Now that it's colder outside, I want warm food in the morning. I have mixed the porridge with pumpkin, which is in season now. And to make the porridge yet a little more "autumn" I topped it with lingonberries and apple.
2
dl cooked quinoa
1
dl pumpkin puree
1
dl almond milk
cinnamon
salt
vanilla
stevia, optional
In
a pan, toast cooked quinoa for 1 minute. Then add pumpkin puree, milk,
cinnamon, and salt. Cook until warm. Season with stevia or other
sweetener if you like.
Pumpa
Quinoagröt
2
dl kokt quinoa
1
dl pumpapuré
1
dl mandelmjölk
kanel
salt
vanilj
stevia, valfri
12 Comments
spännande!
ReplyDeleteVilken härlig gröt, älskar färgen! Experimenterar också med pumpa :D
ReplyDeleteJa, pumpa är gott och går att använda i mycket.
DeleteJag gillar qinoa gröt också och yes färgen är härlig att se på!
ReplyDeleteKram/ Gosia
Ja, det är så gott. Kram
DeleteGreat way to start your day!
ReplyDeleteKisses,dear!
It is :) Hugs to you dear!
DeleteJust idag talade jag med en peruansk doktor som är här en vecka och som jag har varit guide för.Hon berättade att hennes mamma rostar quinoa och tillsätter sedan mjölk och kryddor och socker. Jag älskar allt med quinoa:)
ReplyDeleteDet var roligt att höra, tack!
DeleteDet låter gott!
ReplyDeleteTack, det var mycket gott!
DeleteHonestly, I would have never in a million years thought of using quinoa for porridge but it's a brilliant idea! Love your additions too!
ReplyDelete