En smakrik wrap med få ingredienser och kryddor. Ibland behövs det inte många ingredienser för att göra något gott. Så är det fredag igen, i början av veckan var vi i Finland och där hade hösten gjort intåg. I Amsterdam har vi ännu runt 17 grader, vilket känns mycket bra. Önskar er en fin fredag och helg.

A tasty wrap with few ingredients and spices. Sometimes you do not need many ingredients to make something delicious. It's Friday again, in the beginning of the week we were in Finland, where fall was already on its way. In Amsterdam, we still have around 17 degrees, which feels very good. Wish you a nice Friday and weekend.


 

Vegetarian Wrap

1 dl mushrooms
1 shredded carrot
a handful of kale
salt
pepper
chili
tomato slices

multigrain tortilla

In a skillet, sauté sliced mushrooms and carrots for 2 minutes. Add the kale and sauté until wilted. Season to taste. Put the mushroom-kale mixture in a tortilla with tomato slices and wrap it up.


Grönsaks Wrap

1 dl svamp
En strimlad morot
en handfull grönkål
salt
peppar
chili
tomatskivor

tortilla wrap

I en stekpanna, stek skivade champinjoner och morötter i 2 minuter. Tillsätt grönkål och fräs en liten stund. Krydda efter smak. Sätt svamp-grönkålblandningen i en tortilla med tomatskivor och rulla ihop.