Espresso-Jordgubbstryffel
200 g färska, urkärnade dadlar
2 dl mandel
1 dl cashewnötter
5 jordgubbar, färska
0,5 dl espresso
2,5 msk kakaopulver
en nypa salt
kokos att rulla bollarna i
Mixa alla ingredienser förutom
kokos till en slät smet. Forma till bollar och rulla dem i kokos. Förvara i
kylskåp.
Espresso-Strawberry Truffles
200 g fresh, pitted dates
2 dl almonds
1 dl cashews
5 strawberries, fresh
0,5 dl espresso
2,5 tbsp cocoa powder
pinch of salt
coconut to roll the balls in
Mix all the ingredients except the
coconut to a smooth paste. Shape into balls and roll them in coconut. Store in
refrigerator.
19 Comments
Låter supergott, måste testas!! Vackra foton, som vanligt!!
ReplyDeleteCarina på viltovackert@blogg.se
Tack snälla du!
DeleteOj vad de ser goda ut:-)
ReplyDeleteTack :)
DeleteÅhh, gott kram Diana
ReplyDeleteMMMM8 these tasty espresso-strawberry balls look fantastic, dear Katarina! I just gave you an award! yeah!!!
ReplyDeleteYou can read here all about it!
http://sophiesfoodiefiles.wordpress.com/2013/08/04/awards-spinach-courgettes-smoked-tofu/
Oh, thanks Sophie!!
DeleteMy my vad gott det låter!
ReplyDeleteKram Lena från make a head food
Tack Lena :) Kram
DeleteOj oj oj, vilka mumsiga bitar! Espresso är min melodi! Kram!
ReplyDeleteTack. Jag gillar kaffesmaken i bakverk. Kram
DeleteSå fina:) Du är så himla påhittig med smakkombinationer:)
ReplyDeleteOj, många recept på raw bollar och liknande har jag sett men denna tar nog priset! Ser otroligt goda ut!
ReplyDeleteTack snälla!
DeleteOh, I'd love to have these in a small bowl on my counter to nibble on. They wouldn't last long!
ReplyDeleteThanks Chris. These are really yummy treats.
DeleteSupersnygga och lockande bilder som vanligt, Katarina! Nu blev jag sötsugen :)
ReplyDeleteLoistava makuyhdistelmä, tykkään valtavasti!:)
ReplyDeleteNämä ovat todella hyviä :)
Delete