En enkel, men god maträtt som påminner en aning om lasagne. Jag hittade crème bonjour i matbutiken, så jag tillsatte det i såsen, gott. 
Jag har fått en utmärkelse av Marja på Baka Sockerfritt, stort tack till dig, jag blev väldigt glad.

A simple but tasty dish that resembles lasagna. I found crème bonjour in the grocery store, so I added it in the sauce, delicious. 
I got an award from Marja, who has the blog Baka Sockerfritt, thank you very much, it made me happy!


Tomatsås-pastagratäng

0,5 st zucchini, hackad
1 liten röd paprika, hackad
1 lök, hackad
1 burk krossade tomater
salt
peppar
basilika
2-3 msk crème bonjour, örter-vitlök
fusilli pasta, kokt
riven ost

Hacka zucchini, paprika och lök och stek i en skvätt olja några minuter. Tillsätt krossade tomater. Låt sjuda i ca 20 minuter. Krydda efter smak. Blanda till sist i crème bonjour. Häll kokt pasta och tomatsåsen i en ugnsform och blanda. Strö på riven ost. Grädda i 200 graders ugn ca 20 minuter eller tills osten smält och har en fin gyllenbrun färg.


Tomato Sauce Pasta Gratin

0,5 pc zucchini, chopped
1 small red bell pepper, chopped
1 onion, chopped
1 can diced tomatoes
salt
pepper
basilica
2-3 tbsp crème bonjour, herb-garlic
fusilli pasta, cooked
grated cheese

Chop zucchini, pepper and onion and fry them in oil for a couple of minutes. Add the tomatoes. Let simmer for 20 minutes. Season to taste and stir in crème bonjour. Put cooked pasta and the tomato sauce in an oven safe dish and stir.  Put some grated cheese on top. Bake in 200 degree oven for 20 minutes or until the cheese is melted and golden brown.