Små pajer är perfekt att bjuda på en buffé eller som ett tilltugg till ett gott vin. Ostpajerna har en god och krämig smak.

Small quiches are perfect to serve on a buffet or as a snack with a good wine. The cheese quiches are delicious and creamy.


Små ostpajer

Botten
125 g smör
3 dl mjöl
1 msk kallt vatten

Fyllning
3 ägg
2 dl grädde
150 g riven ost, stark
0,5 tsk salt
1 krm peppar

Sätt ugnen på 200 grader C. Dela smöret i bitar och tillsätt mjöl och vatten. Rör om. Ställ kallt en stund. Fördela degen i en muffinsplåt, nagga botten och förgrädda skalen 5 minuter i ugnen.
Blanda ingredienserna till fyllningen och häll sedan den i de förgrädda pajskalen.  Grädda pajerna ca 25 minuter tills fyllningen stelnat och pajerna fått fin färg. Låt svalna. God att äta både ljummen och kall. 


Petit Cheese Quiche

Crust
125 g butter
3 dl flour
1 tbsp cold water

Filling
3 egg
2 dl cream
150 g grated cheese, strong
0,5 tsp salt
pinch of pepper

Preheat oven to 200 degrees C. Divide the butter into pieces and add the flour and water. Stir. Refrigerate for a while. Divide the dough into a muffin pan, prick holes in the ground and pre-bake the shells 5 minutes in the oven.
Mix the ingredients for the filling and then pour it into the pre-baked shells. Bake the pies for 25 minutes until the filling has settled and pies are golden. Allow to cool. They are good eaten both warm and cold.