Rostad paprika får en söt och djupare smak än rå paprika. Denna krämiga sås hittade jag hos Anne. God.

Roasted peppers gets a sweet and deeper flavor than raw peppers. I this creamy sauce at at Anne. Delicious!


Rostad Paprikasås

2 röda paprikor
1 liten lök, hackad
2 klyftor vitlök, finhackad
1 msk olivolja
125 g färskost
2 dl crème fraiche
1 dl parmesan, riven
basilika
salt
peppar

Lägg paprikorna hela i en liten ugnsform, och rosta i ugnen på 200°C i ca 20-30 minuter. De ska börja svartna. Ta ut, flytta till en skål och täck med plastfolie. Låt paprikorna ligga där och ånga i 10 minuter. Skala paprikorna och avlägsna frön.

Fräs lök och vitlök i olivolja på medelvärme i 5 minuter. Ha i färskost och crème fraiche och smält ihop på låg värme. Tillsätt paprika och parmesan, och mixa slätt med en stavmixer. Smaksätt. Servera med nykokt pasta.

 

Roasted Red Pepper Sauce

2 red bell peppers
1 small onion, chopped
2 garlic cloves, minced
1 tbsp olive oil
125 g cream cheese
2 dl crème fraiche
1 dl parmesan cheese, grated
basil
salt
pepper

Place the peppers whole in a baking dish and roast in the oven at 200 ° C for 20-30 minutes. They will begin to turn black. Remove from the oven, place in a bowl and cover with plastic wrap. Let the peppers steam for 10 minutes. Peel the peppers an remove seeds.

Fry onions and garlic in olive oil over medium heat for 5 minutes. Add the cream cheese and crème fraiche and let it melt over low heat. Add the peppers and parmesan, and mix smooth with a hand blender. Season to taste. Serve with freshly cooked pasta.