Portabello är min favoritsvamp och den passar bra att använda i hamburgare. Den är god även grillad. Här serveras den på en skiva rågbröd, toppad med mumsigheter!

Portabello mushrooms are my favorite and it is appropriate to use in hamburgers. Portabello is also good grilledHere it is served on a slice of rye bread, topped with yummy stuff!


Portabella Burger

portabella
olivolja
balsamvinäger
vitlök
oregano
salt
peppar

mozzarella ostskivor
pesto
tomat
avokado
majonnäs
bröd

Ta bort stjälkarna från portabellos. Placera dem i en påse och ringla över balsamvinäger och lite olivolja, krossad vitlök, salt, peppar och oregano. Ställ i kylskåp och låt marineras i åtminstone 30 minuter, gärna längre.
Värm ugnen till 200 grader och grädda portabella 15 minuter, vänd svamparna efter halva tiden. Lägg på ostskivor mot slutet av gräddningen.
Bred ditt bröd med majonnäs, lägg på svampen, tomat, avokado och pesto. Njut.

 

Portabella Burger

portabella
olive oil
balsamic vinegar
garlic
oregano
salt
pepper

mozzarella cheese slices
pesto
tomato
avocado
mayonnaise
bread

Remove the stems from portabellos. Place them in a bag and drizzle with balsamic vinegar and olive oil, crushed garlic, salt, pepper and oregano. Refrigerate and let marinate for at least 30 minutes, preferably longer.
Preheat oven to 200 degrees and bake portabella 15 minutes, turning the mushrooms halfway through. Add the slices of cheese at the end of baking.
Spread your bread with mayonnaise, add the mushrooms, tomato, avocado and pesto. Enjoy.