A tasty and good quiche to bring along on your picnic.
Feta-Rucola-Basil
Quiche
crust
250 g quark
1 egg
1,5 dl flour
0,5 dl oatmeal
1 tsp baking
powder
filling
handful
of rucola
handful
of basil
200
g feta
sliced
tomato
Mix
all the ingredients to the crust and press into a pie dish. Prebake at 200
degrees for 10 minutes. Mix rucola, basil and feta into a dip. Spread on the
crust and place tomatoes and feta on top. Bake for 10-15 minutes.
Feta-Rucola-Basilika
Paj
botten
250
g kvarg
1
ägg
1,5
dl vetemjöl
0,5
dl havregryn
1
tsk bakpulver
fyllning
handfull
rucola
handfull
basilika
200
g feta
skivad
tomat
Blanda
alla ingredienserna till bottnet och tryck i en pajform. Förgrädda bottnet på
200 grader i 10 minuter. Mixa ihop rucola, basilika och feta till en röra. Bred
på pajbottnet och placera tomater och feta ovanpå. Grädda i 10-15 minuter.
17 Comments
Men gud så god, perfekt picknickpaj :) kram diana
ReplyDeleteJa, absolut. Kram
DeleteDen där ser verkligen god ut! Jag har aldrig testat med havregryn i en pajdeg innan, måste göras!
ReplyDeleteJag gillar att ha havregryn i pajdeg, ger lite variation!
DeleteDelicious, for sure - love your pan too! Can I borrow it sometime - it would go so well in my house! :)
ReplyDeleteOf course you can :)
DeleteDen pajen såg inte lite god ut du! :D Härliga färger!
ReplyDeleteVilka härliga färger det blev!
ReplyDeleteYummie!!
ReplyDeleteJa, det är det :)
DeleteYou made me HUNGRY for pie!:-) it was a long time ago since I made one, feels like it about time:-) thanks for inspiring!
ReplyDeleteFint att mixa så där! Smakerna blandar sig fint och gifter sig. Toppengott! Kram!
ReplyDeleteJa, stämmer! Kram
Deleteåh, ännu ett recept som jag får spara till sommarledigheten :)
ReplyDeleteönskar dig en fortsatt bra dag! Kram
Roligt! Kram
DeleteWhy you measure in "dl" and not in "gramm"? Metric system is much easier...
ReplyDeleteBecause that's what I have always used :)
Delete