En god och smakrik paj att packa ner i picknickväskan. 

A tasty and good quiche to bring along on your picnic.


Feta-Rucola-Basil Quiche

crust
250 g quark
1 egg
1,5 dl flour
0,5 dl oatmeal
1 tsp baking powder

filling
handful of rucola
handful of basil
200 g feta
sliced tomato

Mix all the ingredients to the crust and press into a pie dish. Prebake at 200 degrees for 10 minutes. Mix rucola, basil and feta into a dip. Spread on the crust and place tomatoes and feta on top. Bake for 10-15 minutes.


Feta-Rucola-Basilika Paj

botten
250 g kvarg
1 ägg
1,5 dl vetemjöl
0,5 dl havregryn
1 tsk bakpulver

fyllning
handfull rucola
handfull basilika
200 g feta
skivad tomat

Blanda alla ingredienserna till bottnet och tryck i en pajform. Förgrädda bottnet på 200 grader i 10 minuter. Mixa ihop rucola, basilika och feta till en röra. Bred på pajbottnet och placera tomater och feta ovanpå. Grädda i 10-15 minuter.