Jul Cookies

115 g smör, mjukt
115 g socker
1 ägg
175 g mjöl
0,5 tsk bikarbonat
55 g körsbär
55 g citrusskal
55 g russin
mörk choklad, smält

Sätt ugnen på 190C. Vispa smör och socker pösigt. Vispa i ägget. Tillsätt mjölet och bakpulver och blanda till en mjuk deg. Blanda körsbär, citrus skal, och sultanrussin och rör hälften i degen. Placera 18 rågade matskedar av degen på bakplåt. Strö över resten av frukten. Grädda i 10-12 minuter tills blekt gyllene. Låt svalna helt. Ringla smält choklad över varje kaka.



Christmas Cookies

115 g butter, soft
115 g sugar
1 egg
175 g flour
0,5 tsp baking soda
55 g glace cherries, chopped
55 g citrus peel
55 g sultanas
dark chocolate, melted

Preheat the oven to 190C. Beat butter and sugar until fluffy. Beat in the egg. Add the flour an baking soda and mix to a soft dough. Mix together cherries, citrus peel, and sultanas. Stir half into the dough. Place 18 heaped spoonfuls of dough onto baking tray, spaced well apart. Sprinkle with rest of the the fruit. Bake for 10-12 minutes until pale golden. Leave to cool completely. Drizzle melted chocolate over each cookie.