Monday, November 21, 2011

Mellanmål / Snack

Eller varför inte efterrätt, en hälsosammare sådan. Färska jordgubbar, hallon och banan med kvarg, frön och honung.

Or why not as a dessert, a healthier choice. Fresh strawberries, raspberries and banana with quark, seeds and honey.


12 comments:

  1. Passar mig toppen, har lovat att bli lite mer hälsosam så här inför julen :)

    ReplyDelete
  2. Cupcakesfluffan: Tack!

    Vardagslyx: Tack :)

    Therese: :)

    ReplyDelete
  3. Det här är ju bara så gott!
    Och nyttigt :)

    ReplyDelete
  4. Mmm, jag älskar keso! Och frukt! Jag brukar äta det till mellanmål med lite nötter på, YUM <3

    ReplyDelete
  5. Haha, ja, så var det kvarg, jag läste visst som en kratta ;) Men det är precis lika gott som keso ;)

    ReplyDelete
  6. Det är gott det. Åt kvarg tillsammans med clementin och valnötter idag, också jättegott. Men jordgubbar hade varit godare.

    Kram o ha bra

    ReplyDelete
  7. Underbara bilder, ser så gott ut!
    På jobbet har vi flera personer som äter liknande till förmiddags- eller eftermiddagsfikat. Dock ser ditt godare ut eftersom de inte har honung eller jordgubbar i sitt! ;)

    ReplyDelete
  8. Jenny: Ja :)

    Alexandra: Ja, keso funkar ju också!

    Susanne: Låter gott det också! Kram

    Amy: Tack så mycket :)

    ReplyDelete
  9. Men jo tack, lite färska jordgubbar och hallon hade väl inte suttit helt fel! Saknar sommaren extra mycket när man ser detta...

    ReplyDelete
  10. Mårtenssons kök: Ja, det är nog aldrig fel med färska bär!

    ReplyDelete