Har ni kvällens meny redan planerad? Inte? Då kunde ni göra denna enkla och smakrika paj!

Have you already planned this evening's menu? Not? Then you could make this simple and delicious pie!


Tarte Tatin med tomater

3 ½ dl mjöl
1 ½ dl riven lagrad ost
100 g smör
3 msk kallt vatten

fyllning
(körsbärs)tomater
130 g röd pesto

Blanda ihop mjöl, riven ost och vatten.

Klä en ugnsform med bakplåtspapper. Fördela peston jämnt på formens botten. Skär tomaterna i ganska tjocka skivor. Lägg tomatskivorna på peston. Kavla ut degen ett par centimeter tjock och placera på tomaterna. Grädda i 180 graders ugn tills degen har fin färg ca 15-20 minuter. Låt kakan svalna innan du vänder den. Dekorera med tomater och basilika.


Tarte Tatin with Tomatoes

3 ½ dl flour
1 ½ dl grated aged cheese
100 g butter
3 tbsp cold water

filling
(cherry) tomatoes
130 g red pesto

Mix together flour, grated cheese and water.

Line a baking dish with parchment paper. Spread pesto evenly on the bottom of the dish. Cut the tomatoes into fairly thick slices. Place tomato slices on the pesto. Roll out the dough two cm thick and place on the tomatoes. Bake in 180 degrees oven until the pastry is nicely browned about 15-20 minutes. Let the cake cool before turning it. Garnish with tomatoes and basil.