Monday, August 15, 2011

Potatisdynor / Potato Pillow


Smördegsbakad potatis

smördeg
kokt potatis
getost
basilika
salt
peppar

Koka potatisen, mosa potatisen och blanda i getost, salt, peppar och basilika. Låt kallna. Tag sedan smördegen och lägg på en plåt. Klicka potatisröran på smördegen och rulla sedan ihop som en rulltårta, pensla med ägg. Se till så att smördegen täcker ändarna och att den håller tätt. Grädda ca 20 minuter i 200 grader eller tills den fått färg.



Puff Pastry baked Potato

puff pastry
boiled potato
chevre
basil
salt
pepper

Boil potatoes, mash potatoes and mix in goat cheese, salt, pepper and basil. Allow to cool. Then take puff pastry and place on a baking sheet. Click potato mixture on puff pastry and then roll up like a Swiss roll, brush with egg. Make sure the pastry covers the ends and that it is not leaking. Bake about 20 minutes at 200 degrees or until browned.

No comments:

Post a Comment