Roasted Tomato & Halloumi Salad

mesculun salad
halloumi cheese, sliced
plum/cherry tomatoes
olive oil
nuts
seeds
dried cranberries

dressing
2 tbsp olive oil
1 tbsp balsamic vinegar
a good grind of black pepper

Wash the tomatoes and put them on a baking sheet. Drizzle the tomatoes with olive oil and sprinkle with sea salt. Bake in 200 degrees oven for 15 minutes.

Combine the ingredients for the dressing.

Wash the salad and place on a plate, drizzle over a little dressing. Fry the halloumi cheese on both sides until golden brown. Put the cheese, the tomatoes on the salad leaves and top with seeds and nuts. Eat with a good bread.


Rostad tomat & halloumi sallad

blandsallad
halloumiost, skivad
plommon/körsbärstomater
olivolja
nötter
frön
torkade tranbär

dressing
2 msk olivolja
1 msk balsam vinegär
svartpeppar

Tvätta tomaterna och lägg dem på en plåt. Ringla tomaterna med olivolja och strö över havssalt. Grädda i 200 graders ugn i 15 minuter.

Blanda samman ingredienserna till dressingen.

Tvätta salladen och lägg på en tallrik, ringla över lite dressing. Stek halloumi på båda sidor tills de är gyllenbruna. Lägg osten, tomaterna på salladsbladen och toppa med frön och nötter. Ät med ett gott bröd.