Tomat-mascarponesås
1 burk hela tomater
1 lök
1 vitlöksklyfta
färsk basilika
salt
peppar
socker
3-5 msk mascarponeost
kokt pasta
Stek hackad lök och vitlök en stund. Häll sedan i tomaterna. Låt sjuda
ca 20 minuter. Krydda. Mixa blandningen med en handmixer ganska slät. Blanda
till sist i mascarponeost. Blanda ner den kokta pastan. Servera med
parmesanost.
Tomato-Mascarpone Sauce
1 can whole tomatoes
1 onion
1 clove of garlic
fresh basil
salt
pepper
sugar
3-5 tbsp mascarpone cheese
cooked pasta
9 Comments
Mascarponeost som jag tycker så mycket om, har aldrig provat ihop med tomat...det låter gott!!:)
ReplyDeleteThis really sounds delicious. I know I would enjoy this pasta. I hope you have a wonderful evening. Blessings...Mary
ReplyDeleteKarin: Ja det blev så gott!
ReplyDeleteMary: Thanks!
Det här låter som en maträtt helt i min smak.
ReplyDeleteSåå gott det ser ut.
:-)
Matbloggen: Tack, och den går snabbt att svänga ihop :)
ReplyDeleteLåter gott det där :-)
ReplyDeleteTack Cupcakesfluffan!
ReplyDeleteguuuuud så gott :D
ReplyDeletesandra: Tack :)
ReplyDelete