Dessa passar bra med soppa, till sallad, som kvällsbit, picnicmat...Goda att äta både varma och kalla.
These are good with soup, salad, as an evening snack, picnic food...Good eaten both warm and cold.
Pestorullar
Deg
3dl mjöl
1 tsk bakpulver
125g margarin
1 dl gräddfil
Fyllning
100 g färskost
2 msk pesto
basilika
Blanda margarinet med de
torra ingredienserna och till sist rör ner gräddfilen. Låt degen stå i kylskåp
30 minuter.
Blanda alla ingredienser
till fyllningen.
Kavla degen till en fyrkant
ca 0.5 cm tjock och bred på fyllningen. Rulla ihop degen som en rulltårta och
skär i bitar. Grädda i 225 graders ugn 12-15 minuter.
Pesto rolls
Dough
3dl flour
1 tsp baking powder
125g margarine
1 dl sour cream
Filling
100 g cream cheese
2 tbsp pesto
basil
Mix margarine with the dry ingredients and finally stir in sour cream.
Let dough stand in refrigerator 30 minutes. Mix all ingredients for the
filling.
Roll the dough into a rectangle about 0.5 cm thick and spread with filling.
Roll up dough like a swiss roll and cut into pieces. Bake in 225 degree oven
12-15 minutes.
2 Comments
Great minds think alike :-) Mulla oli mielessa hyvin samantapainen resepti talle viikolle!
ReplyDelete:) Good luck Maria!
ReplyDelete