Dessa passar bra med soppa, till sallad, som kvällsbit, picnicmat...Goda att äta både varma och kalla.

These are good with soup, salad, as an evening snack, picnic food...Good eaten both warm and cold.

Pestorullar

Deg
3dl mjöl
1 tsk bakpulver
125g margarin
1 dl gräddfil

Fyllning
100 g färskost
2 msk pesto
basilika

Blanda margarinet med de torra ingredienserna och till sist rör ner gräddfilen. Låt degen stå i kylskåp 30 minuter.
Blanda alla ingredienser till fyllningen.
Kavla degen till en fyrkant ca 0.5 cm tjock och bred på fyllningen. Rulla ihop degen som en rulltårta och skär i bitar. Grädda i 225 graders ugn 12-15 minuter. 


Pesto rolls

Dough
3dl flour
1 tsp baking powder
125g margarine
1 dl sour cream

Filling
100 g cream cheese
2 tbsp pesto
basil

Mix margarine with the dry ingredients and finally stir in sour cream. Let dough stand in refrigerator 30 minutes. Mix all ingredients for the filling.
Roll the dough into a rectangle about 0.5 cm thick and spread with filling. Roll up dough like a swiss roll and cut into pieces. Bake in 225 degree oven 12-15 minutes.